Hallå, vad roligt att du hittat in till mitt lilla krypin i cyberspace! Du har kommit till mig – Pelle Svensson – och min blogg. Ja, jag skriver för mig själv och för dig och för alla som vill läsa, men kanske mest för er som också har familj och behöver tips på roliga och bra saker att göra. Och även om mina idéer och tankar inte faller just dig i smaken så kan det ju vara spännande att läsa om någon annans tillvaro – jag hoppas och tror att vi alla har mycket att lära oss varandra i detta galna liv!

Så, lite om mig och min familj. Jag heter Pelle Svensson, jobbar som fastighetsmäklare och är ensamstående tvåbarnsfar till två härliga tjejer på fem och sju år: Anna och Lisa. Min fru packade väskan och stack för snart två år sedan, och sedan dess har bara varit jag och tjejerna. Visst – det har varit tufft, men livet som pappa är det finaste jag har, och jag rekommenderar det till alla som vill fylla tillvaron med någonting som verkligen har mening. Tillsammans gör jag och tjejerna allt från att äta gott, gå på bio, gå på museer, prata, läsa och resa. Och kanske viktigaste av allt: ta hand om varandra, och ha roligt!

I den här bloggen kommer du kommer du kunna läsa om vår vardag, vår glädje, vår sorg och våra smått galna äventyr och upptåg. En sak kan jag lova dig: i familjen Svensson finns det aldrig en lugn stund!