Resa till Maldiverna eller inte?

Snart är semestern här och då är det många som väljer att passa på att resa bort. Jag är en av dem! Tyvärr har jag inte ännu bestämt mig för vilket resmålet blir, men under någon vecka har jag funderat på Maldiverna tillsammans med med min flickvän, men vi är fortfarande inte säkra.

Har någon av er varit på Maldiverna? På bilder ser det ju ut som ett paradis, men vi försöker också vara praktiska och tänka logiskt. Det kostar ju en hel del både vad gäller flygresa och hotell med bra standard, så det rör sig inte direkt om någon spontanresa. Vädret, klimatet och stränderna är de största plusen just nu. Priset och att vi ska hamna på ett lite för “turistigt” ställe är två saker som gör oss lite mer tveksamma. Vi funderar också på om det räcker med 5 – 7 dagar eller om vi bör satsa på en lite längre resa när vi ändå åker så pass långt bort. Andra alternativ för oss är just nu Italien, Turkiet och Cypern… lite närmare resmål.

Ta hjälp av internet innan resan

Ja, vi har ännu inte bestämt oss än, men det lutar trots allt åt att vi satsar på Maldiverna. Vi har trots allt pengarna och tiden för det. Jag kan passa på att tipsa er om att kika runt på olika reseforum på internet om ni befinner er i en liknande situation som oss. Där kan man få många bra tips på allt från aktiviteter till hotell och vad människor har tyckt om de olika resmålen i fråga. Så har i alla fall vi gått tillväga än så länge. Önska oss lycka till med vårt val!