På jakt efter semesterresa

Så, nu har vi bestämt oss för att det är dags att ta en riktigt härlig semester tillsammans, jag och tjejerna. Eller, rättare sagt, de har bestämt och jag har lytt order. Vi har ringat in sportlovet som vår bästa vecka för detta spännande projekt och nu återstår bara det roligaste (eller svåraste?) – att välja resmål!

Det här är våra hetaste kandidater hittills:

Gran Canaria

1024px-Gran_canaria_near_maspalomasDet finns charterresor och färdiga paket till Gran Canaria som ser helt magiska ut. Långa, heta och vackra sandstränder och vågor som gungar in från havet. Att sätta sig på sanddynorna och bara blicka ut över havet med en kopp kaffe och en god bok skulle vara tillräckligt för mig i flera veckor, men tyvärr (eller som tur är?) är det ju inte riktigt bara jag som bestämmer i den här familjen! Det är tydligen också viktigt att det finns pool på hotellet, att det finns bra frukost och att det finns marknader och shopping att tillgå i närheten. Tänk om man hade haft ett par killar va, visst hade det varit lättare? Skämt och sido – jag älskar mina tjejer av hela mitt hjärta och skulle inte byta dom mot någonting i världen.

Det som är mest lovande och tilltalande med Gran Canaria är hur som helst helt klart vädret, stränderna och de prisvärda hotell- och flygpaketen som erbjuds av de olika charteraktörerna. Det här kan vara en vinnare!

London

Tjejerna har ju inte varit i London ännu! Och ni kanske vågar gissa om de är sugna på att shoppa loss? Framförallt Anna – Lisa är nog lite för ung än så länge, men hon gillar ju samtidigt allt som Anna gillar så det skulle nog gå att trolla fram en liten shoppingdemon i henne också, under rätt (eller fel?) omständigheter. Och alla sevärdheter!

Ja, domen har inte fallit ännu – de pendlar fortfarande fram och tillbaka. Vi får se hur det blir väldigt snart!