London – vilken stad!

Alltså, London – vilken stad! Och vilken resa vi har haft. Som jag tidigare berättat överraskade jag Anna och Lisa genom att köpa både en resa till Gran Canaria och en resa till London till deras födelsedagar – och som julklapp. Och nu har vi precis kommit tillbaka från vår weekend i London. Och vilken resa vi har haft!

Staden verkligen pulserar av härliga 2339486_252a3629människor, vackra vyer, häftiga byggnader och så mycket mer. Vi har ätit fish and chips, gått och tittat på vaxdockorna på Madame Tussaud’s, tittat på Big Ben, varit nere i the London Dungeon, och framförallt, kanske mer än någonting annat, så har vi gått! För gud så mycket man går när man är i London.

Dom av er som känner mig och Lisa och Anna lite närmare vid det här laget skulle nog ha tippat, likt mig, att tjejernas favoritaktivitet skulle blivit att gå i affärerna på Oxford Street. Men icke! Även om det blev både en och två shoppingrundor i dom trakterna så visade sig både Annas och Lisas absoluta favoritaktivitet vara att promenera i Hyde Park! Vi spenderade otaliga timmar med att vandra mellan Notting Hill norr om parken, ned till South Kensington söderut, och ända bort till Mayfair i väst. De kunde helt enkelt inte få nog! Anna fastnade för ekorrarna, som hon jagade över hela parken om och om igen, och Lisa kunde inte sluta fotografera med min mobil. Hon har verkligen ett öga för det där, hon tog riktigt fina bilder.

Och staden har ju så mycket att erbjuda att vi nästan började planera ett återbesök innan vi hade kommit hem! Vi blev verkligen helt förälskade i London tillsammans, och även om jag ju har varit där många gånger för om åren var det här verkligen en helt ny upplevelse. London är verkligen en stad man ska besöka tillsammans med sin familj!