Det blev både och!

Ja, nu har jag faktiskt något riktigt roligt att berätta. Kommer ni ihåg att vi tittade på semesterresa, och valde mellan London och Gran Canaria? Ja, det visade sig vara lättare sagt än gjort att välja det ena framför det andra, så innan tjejerna slagit ihjäl varandra bestämde jag mig för att göra någonting drastiskt åt saken: jag bokade två resor!

Eftersom både Lisas och Annas födelsedagar ligger i December passade det hela utmärkt. Jag bakade ihop julklappar med födels
edagar och hade en enda stor utdelning där jag högtidligt avslöjade att de inte behövde oroa sig längre – jag bokade båda resorna! Kan ni gissa om de blev glada? Nej, förlåt – de blev helt hysteriska! Det dansades och skreks och provades badkläder och pratades spanska och engelska hela kvällen lång – jag fick praktiskt taget trycka ned dem i sängarna när det var dags att sova. Ni kan inte föreställa er vilken föreställning jag lyckades dra igång med den här presenten – det var nästan att jag fick lov att ta tillbaka allt och boka av resorna för att de ens skulle gå att prata med.

25351669823_e3908319a3_bHur som helst åker vi till Gran Canaria på sportlovet, mest för vädrets skull (både här och där) och till London en weekend över Påsk. Tänk att vi ska få koppla av vid poolen och på stranden tillsammans, jag och tjejerna. För att få ihop budgeten var jag tvungen att ta ospecificerat hotell på båda resorna, så håll tummarna för att vi får ett ok boende! Som tur är ska man ju bara sova på hotellet – vi kommer ha upp till halsen med önskemål och aktiviteter båda på Gran Canaria och i London, jag undrar faktiskt redan nu om jag borde vara orolig för att vi hinna med allt!

Jag tror och hoppas att det här kommer bli det bästa året någonsin, och två resor med mina favorittjejer är i alla fall den perfekta starten!