Bio med tjejerna

Idag har varit en underbar dag. Efter att ha vaknat och lagat frukost till tjejerna tog vi en pulkatur över till dagis med Anna, och skolan med Lisa. De hade så kul! Det finns inget som gör mig gladare än att se mina tjejer må bra och ha roligt tillsammans – det är verkligen livets härligaste stunder!

När jag hade lämnat Lisa hade jag ganska bråttom så jag fick lov att ta en taxi över till kontoret och hämta mina saker inför en visning av en stor villa. Det är ett hus på nästan 700 kvadrat, med en helt otrolig och öppen cinemaorchurchplanlösning, som lämpar sig perfekt för stora bjudningar och fester. Visningen gick strålande och jag förväntar mig att kunna få in flera bud redan under morgondagen.

Efter detta hade jag massvis med pappersarbete att ta itu med på kontoret, så det blev lunch “al desco” och en riktig administrationsrysare hela vägen fram till klockan fyra, då jag var tvungen att hasta till bussen för att åka och plocka upp Anna och sedan promenera med henne och pulkan till skolan för att även fiska upp Lisa. Sedan åkte vi in till stan och gick på bio!

Som dom har tjatat om att se den här nya Harry Potter-filmen som dom har släppt nu. Det är någon slags fristående uppföljare vad jag förstår, jag har inte riktigt koll på dom här Harry Potter-grejerna. Som tur är har tjejerna tillräckligt med koll för mig och ett halvt regemente, dom verkligen älskar den där äventyrlige trollkarlen. Efter bion, som faktiskt var riktigt spännande och ganska häftig, med många läckra specialeffekter, gick vi och åt kinamat. Det blev tre små rätter för hela ligan och sedan friterad banan med glass och lönnsirap till efteråt. Och hur emottogs det? Ja, vi kan väl säga såhär: det var den enda tysta stunden på kvällen efter att vi klivit ut från biografen.

Tills nästa gång!

Pelle