Barnledigt och vild fest!

Hallå!

Igår var en fullständigt helvild kväll kan jag meddela. Och när jag säger helvild så menar jag inte att vi käkade tacos och tittade på Idol – då menar jag verkligen helvild! För första gången på mycket länge hade jag ordnat OLYMPUS DIGITAL CAMERAmed barnvakt åt tjejerna, för att jag – hör och häpna – skulle gå på fest! Jag tror att alla ni e
nsamstående småbarnsföräldrar där ute vet vilken stor sak detta är, att en hel kväll få umgås med andra vuxna människor, slappna av, dricka goda drinkar och gott vin och bara njuta av livet! Missförstå mig inte – att vara med tjejerna är meningen med livet för mig, men om man ska vara riktigt krass så är det väl ändå så att det ibland kan bli lite för mycket av det goda.

Festen var hur som helst hos min kollega Casper, och säga vad man vill om Casper – han vet hur man släpper lös ordentligt! Han bjöd in till mingel och drinkar i sin lägenhet på Östermalm, och sedan övergick det hela till dans och het fest hela natten lång. Jag träffade så mycket trevligt folk! Och som underhållning hade Casper förstås ett extra ess i rockärmen – han hade hyrt in en fakir! Bara ett litet smakprov: bland annat slukade han eld, stämplade fast 20-lappar på sin armar och gick på krossat glas. Ja, det var förvisso väldigt spännande och underhållande att titta på, men jag ska villigt erkänna att jag kände mig väldigt nöjd med arbetsfördelningen: jag föredrar helt klart att dricka drinkar framför att promenera på krossade flaskor!

Framåt tvåtiden märkte jag hur ögonen började sjunka ihop på mig, så då förstod jag att det var dags att hoppa in i en taxi och åka hem. Och när jag kom innanför dörren berättade Sofia – barnvakten – att allt hade gått bra och att båda tjejerna somnat som stockar efter en lång filmkväll. Ja, vad ska jag säga – borta bra men hemma bäst!