Året som gått

Vilket år vi har haft! När man sitter så här, som jag gör nu, hemma i soffan medan barnen sover, och tänker på året som gått, kan man inte annat än vara helt och totalt tacksam. Vi har det ju verkligen så himla bra! Visst – det är klart att både Anna och Lisa egentligen skulle behöva sin mamma, men under omständigheterna skulle det verkligen inte kunna gå bättre för oss. Vi har roligt, vi lär oss saker av varandra, och varje dag upptäcker jag nya saker med mina underbara tjejer. Och så fina dom är mot varandra! Visst bråkar de ibland, men det gör nog alla syskon – det är en del av livet i en familj tror jag. Men innerst inne ser man hur mycket de tycker om varandra, och man förstår att de alltid kommer finnas där för
varandra, och att de alltid kommer ställa upp för varandra – oavsett vad.

puerto-de-mogan-467215_960_720Så, de bästa stunderna i år? Ja, våra resor såklart. Både veckan på Gran Canaria och helgen i London gav mig många minnen för livet, och jag är övertygad om att både Anna och Lisa känner likadant, eller i alla fall kommer känna likadant, när de tänker tillbaka på de här resorna när de blir lite äldre. Det kan ju vara svårt att ta ett sådant perspektiv när man fortfarande är så ung, och även om de är väldigt vuxna och mogna för sin ålder så har de nog en bit kvar dit. Jag väntar i alla fall med spänning på att få höra vad de minns av de här resorna om några år, när de tänker tillbaka. Kommer de minnas ekorrarna i Hyde Park, och shoppingen på Oxford Street? Ja, en sak är jag i alla fall helt och totalt övertygad om: när de tänker tillbaka på det här året kommer de minnas att vi var tillsammans!

Hoppas ditt år var lika fint som mitt!

Pelle Svensson